Pins med logo

Hos TopSupplies finder du et spændende udvalg af pins, hvor du kan få trykt dit logo eller budskab på. Du har mulighed for at vælge forskellige størrelser og farver, så det enten passer med virksomhedens visuelle identit eller for at skabe blikfang. 

Pins eller emblemer med logo kan bruges til at sprede et budskab eller tydeliggøre, hvilken virksomhed man kommer fra. Det kan være en fordel, hvis din virksomhed er repræsenteret til en messe, foredrag eller anden aktiviteter, der foregår uden for virksomhedens normale rammer. På denne måde har alle de deltagende eller gæster mulighed for at se, hvilken virksomhed du kommer fra.

Det kan også være ideelt for dig, som eksempelvis deltager i politik. Her kan du markere, hvilket parti du og dit team repræsenterer eller trykke en klar mærkesag, som du ønsker får den rette opmærksomhed. Sammen med vores kundeservice kan I sammensætte og skræddersy en løsning for den rette badge, der er med til at brede dit budskab på bedste vis.


... Læs mere
Læs mindre
Vi kan ikke finde produkter, der matcher det valgte.

Lav din egen reklamebadge

Hos TopSupplies er der ingen begrænsninger for, hvordan du kan få trykt din personlige badge til din virksomhed, organisation eller andet formål. Vi er her for at hjælpe og rådgive om dine muligheder. Vi har mulighed for at vise dig vores referencer, hvis du mangler inspiration til at få designet dit budskab på bedste vis.

En badge med logo eller reklame, kan du have på skjorten, blusen, t-shirten eller jakken både indendørs og udendørs. Den er med til at skabe synlighed i øjenhøjde med dine potentielle kunder. 


Lav en nøglering der skaber blikfang

Vores pins med logo, kan også benyttes som nøgleringe. Det giver dig mulighed for at give det som en firmagave til både medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. På denne måde har de en nøglering til at samle deres nøgler til hus, bil, cykel eller andet. Det giver dig dermed en lang og effektiv reklame og synlighed både i deres private hjem, eller når de er ude. 


Hvad koster pins eller badge med logo?

Uanset hvilke badges eller pins med logo du ønsker at bestille, har vi hos TopSupplies gjort det enkelt og smart for dig som kunde at samle dine indkøb af reklameartikler. Vi har opgivet en skarp og konkurrencedygtig pris ud fra alle vores produkter.

Prisen du ser indregner ALLE de udgifter og omkostninger, der vil være forbundet med produktion, tryk og levering af din bestilling. Du vil derfor ikke opleve nogle ubehagelige overraskelser i forbindelse med din bestilling hos TopSupplies. Vi tror også på, at det er en af grundene til, at vi i dag lever at glade og tilfredse kunder. 


Hjælp til den rette løsning for dig?

Sidder du med et spørgsmål eller en forespørgsel så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig, og se om vi kan hjælpe dig med at finde det rette match med udgangspunkt i dine ønsker og behov. 

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller skrive en mail direkte til os på salg@topsupplies.dk. Her bestræber vi os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!