Øl i trækasser med logo

Hvilken bedre måde kan du markedsføre din virksomhed på end at få trykt dit logo på en trækasse med specialøl? Det er den perfekte reklamegave til øl-entusiasten, som sætter pris på en god smagsoplevelse. Du får muligheden for at gøre ekstra indtryk, samtidig med at din virksomhed får sat sit aftryk på gaven.

Et glimrende supplement til øllene er også en køletaske med jeres logo, som naturligvis kan tilpasses præcis til jeres visuelle identitet. 


... Læs mere
Læs mindre

2 varer

Per side
Faldende orden
 1. Logoøl 12 stk. i trækasser med logo
  Danske Specialøl. Typerne kan variere. Få logo og budskab på trækassen
  Varenummer: 644779
  Forv. leveringstid: 3 uger Forv. lev. tid: 3 uger
  Min-bestilling: 50 Stk.
  Priser fra:
  249,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til tryk i 2 farver på 1 område. Inkl. fragt. Ex. moms.
 2. Logoøl 6 stk. i trækasser med logo
  Danske Specialøl. Typerne kan variere. Få logo og budskab på trækassen
  Varenummer: 644778
  Forv. leveringstid: 3 uger Forv. lev. tid: 3 uger
  Min-bestilling: 50 Stk.
  Priser fra:
  125,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til tryk i 2 farver på 1 område. Inkl. fragt. Ex. moms.

2 varer

Per side
Faldende orden

Øl i trækasse med logo - giv den gode smag videre

Hos TopSupplies har vi samlet en række danske specialøl til dig, som gerne vil give den gode smag videre. Hvad end du skal bruge en reklamegave til medarbejderen, der har jubilæum, fylder rundt eller du ønsker at give en ekstra gestus til en kunde eller samarbejdspartner, så kan vi hjælpe dig på vej. Du kan få trykt dit logo og dit budskab på vores trækasser med øl. På den måde kan du synliggøre dit navn samtidig med, at du giver en særlig gave videre. 


Styrk dit brand med øl i en trækasse med logo

En af fordelene ved at investere i dit logo på en trækasse med øl er, at du er med til at styrke dit brands navn. For hver gang eksisterende kunder og potentielle kunder gøres opmærksomme på din virksomhed, jo flere vil huske på dig, når de skal bruge netop det, som din virksomhed lever af. Det kan derfor have en stor reklameværdi, at man anskaffer sig reklamegaver som øl i trækasser.

Det særlige ved øl i trækasser er, at du samtidig er med at skabe en god association til dit navn, når modtageren af gaven skal nyde øllene. Der er nemlig ikke noget bedre end specialøl, hvis man er øldrikker. For hver gang der tages en ny øl, vil man blive påmindet om dit navn, og den gestus du og din virksomhed har givet videre. 


TopSupplies gør det overskueligt at købe specialøl

Hos TopSupplies har vi gjort det overskueligt for dig, som vil bestille øl i trækasser med logo. Prisen du ser angivet er nemlig ALL INCLUSIVE - det vil sige at prisen både inkluderer pant, logotryk i to farver, fragt m.m. På den måde er det let at overskue, hvad de reelle omkostninger er, når man vil købe øl enten som reklamegave eller som en reklameartikel til arbejdspladsen. Det skal være en god oplevelse af handle hos os, og du finder derfor ikke ekstra udgifter, når du skal betale for din bestilling.

Vær opmærksom på at alle vores bestillinger kræver, at du bestiller et minimumsantal, før vi kan sætte produktionen i gang. Når det er sagt, så har vi gjort det økonomisk fordelagtigt for dig, jo større en bestilling du laver. Din stykpris vil nemlig falde, jo større en bestilling du foretager. 


Bestil øl i trækasse med logo

Ønsker du vejledning til din bestilling, så hjælper vi dig hellere end gerne. Det kan også være, at du har en bestemt forespørgsel ift. hurtigere leveringstid eller andet - vi vil her gøre vores bedste for at kunne imødekomme dine ønsker.

Du er velkommen til at kontakte os på 70 12 41 00 eller direkte pr. mail på salg@topsupplies.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!