Rygsække med logo

En rygsæk med reklame for din virksomhed eller et budskab giver en effektiv reklameværdi. Rygsækken er nem og praktisk at have med rundt i gaderne, i lufthavnen eller når man skal på strandtur, skovtur

... Læs mere
eller på arbejde. Her vil mange mennesker både se og lægge mærke til virksomhedens logo. Det kan være, når man venter på bussen, sidder i toget eller bevæger sig rundt i trafikken på cykel.

Hos TopSupplies finder du et bredt udvalg af rygsække af høj kvalitet. Her er der fokus på en god trykflade, for at du får det bedste resultat af din reklameartikel. Vi har et udvalg af rygsække i forskellige farver, størrelser og materialevalg, så du har god mulighed for at finde det rette match til dine behov og ønsker. 

Læs mindre

3 varer

Per side
Faldende orden
 1. Snøretasker med logo 600D Polyester Fås i flere farver
  Snøretasker med logo 600D Polyester
  Rygsæk i polyester. Rum med lynlås forneden. Mål. Ø30X50 CM
  Varenummer: MO8350
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  37,00 
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 2. Snøretasker med logo M/Bund Fås i flere farver
  Snøretasker med logo M/Bund
  Rygsæk i 100% bomuld. 200 gr/m². Mål: Ø25 x 45cm
  Varenummer: IT1639
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  27,00 
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INKLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til Screenprint tryk i 1 farve på 1 område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 3. Snøretasker med logo M/Bund 200gr
  Rygsæk i 100% bomuld. Miljøvenlig (naturlige fibre) Mål: Ø24X45 CM
  Varenummer: MO8368
  Forv. leveringstid: 1-2 uger Forv. lev. tid: 1-2 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  23,00 
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.

3 varer

Per side
Faldende orden

Logo på rygsække giver flere fordele


Hos TopSupplies finder du et stort og bredt udvalg af rygsække, hvor du kan få trykt dit logo på. Vi har rygsække i forskellige størrelser, varianter og med mulighed for forskellige farver. Det betyder, at du kan designe præcis den rygsæk du ønsker dine medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder skal bære rundt på i mange år frem. Det giver dig også muligheden for at vælge, om du ønsker at det skal være en stilren rygsæk i klassiske farver, eller om du ønsker at skabe blikfang med din rygsæk med logotryk.

Hvad koster en rygsæk med logo?


Prisen på rygsække med logo varierer alt efter, hvilken model du ønsker at få trykt dit logo eller budskab på. Vi har angivet en skarp og konkurrencedygtig pris for alle de forskellige rygsække, vi har i vores sortiment. Fælles for dem alle er dog, at de er af høj kvalitet. 


Prisen du finder ud fra det antal, du ønsker at bestille, er din endelige pris. Det betyder, at prisen du ser på vores shop har indregnet alle de udgifter, omkostninger og afgifter der vil være i forbindelse med din bestilling. Faktisk er leveringen af din bestilling til din adresse også inkluderet i prisen. Det har vi valgt, for at du ikke skal opleve nogle skjulte omkostninger eller ubehagelige overraskelser, når du handler hos os. Vi tror også på, at det måske er en af grundene til, at vi i dag lever at glade og tilfredse kunder. Vi er først tilfredse, når vi oplever at vores kunder handler hos os igen.

Skal vi hjælpe med at finde den rette løsning for din virksomhed?


Der er et utal af muligheder og løsninger for, hvordan du kan skabe den bedste reklame og eksponering med reklameartikler. Det kan derfor være svært at beslutte sig for, hvad der vil have den bedste effekt og reklameværdi for din virksomhed. Vi er derfor klar til assistere og hjælpe videre i processen på bedste og ærlig vis. 


Vores serviceminded og fagligt kompetente personale sætter en ære i at give dig en professionel oplevelse ved at kontakte os for rådgivning. Her tager vi udgangspunkt i dine ønsker og behov, som naturligvis matcher dit budget. Som udgangspunkt kan det meste lade sig gøre, når det kommer til design og produkter, men vi har dog et minimumskrav af antal produkter for at sætte produktionen i gang.

Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 70 12 41 00 eller direkte pr. mail salg@topsupplies.dk. Vi glæder os til at høre fra dig. 


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!