PP poser med logo

De PP poser du finder hos TopSupplies, er det ideelle valg, hvis du arbejder i detailbranchen, hvis du tilbyder gaveæsker, hvis du har et arrangement, hvor du laver en giveaway eller, hvis du vil samle dine produkter på en stilfuld måde.

Du får muligheden for at kombinere reklame for din virksomhed med en stilfuld pose - og naturligvis til en særdeles skarp pris. På vores side finder du forskellige varianter og størrelser, så du har en pose, der passer til de behov din virksomhed har. Vi kan naturligvis også hjælpe med alt fra logo på shoppingposer til sammenfoldelige poser.

... Læs mere
Læs mindre

2 varer

Per side
Faldende orden
 1. Poser med logo PP Medium Fås i flere farver
  Poser med logo PP Medium
  PP Plastik pose. Max 1 farvetryk Mål: L230mm/H280/D98mm
  Varenummer: LT91410
  Forv. leveringstid: 2-3 uger Forv. lev. tid: 2-3 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  15,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
 2. Poser med logo PP Stor Fås i flere farver
  Poser med logo PP Stor
  PP Plastik pose. Max 1 farvetryk Mål: H380mm/B280/D110mm
  Varenummer: LT91409
  Forv. leveringstid: 2-3 uger Forv. lev. tid: 2-3 uger
  Min-bestilling: 100 Stk.
  Priser fra:
  17,00
  Prisen er all inclusive
  Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.

2 varer

Per side
Faldende orden

Reklamer stilfuldt med logo på PP poser

Ved at pryde en PP pose med jeres logo, får I en stilfuld reklamesøjle for virksomheden.


Når man som virksomhed generelt investerer i poser med logo, kan det skyldes flere ting. For det første giver det ens kunder eller samarbejdspartnere et godt førstehåndsindtryk. Logotryk på poser signalerer, at I har gennemtænkt det helhedsindtryk, I giver. Det kan sende kunder afsted med en indpakning, som giver den sidste prik over i’et. Og særligt PP poserne som er transparente, giver noget ekstra stilfuldt over at handle ved jer.


For det andet så sender I kunder afsted med et stykke af jeres identitet. Ikke nok med at jeres logo er med til at give et godt indtryk af jeres produkter eller ydelser, så tjener posen også som en god reklame i gadebilledet. Når man vil reklamere for sin virksomhed, så handler det langt hen ad vejen om at være synlig på mange parametre. At reklamere med sit logo på PP poser er et oplagt sted specielt, hvis man arbejder i detailbranchen.


Med disse transparente poser kan både kunder og forbipasserende samtidig se, hvilke produkter der kan købes hos jer - det er bestemt en win-win situation for alle parter.


Plastikposer med logotryk

Plastikposer med logotryk er en af de billigste reklameartikler, du kan benytte dig af. Det skal dog ikke underkendes, hvor effektiv reklameværdien er.


Hos TopSupplies har vi mulighed for at trykke dit logo i forskellige størrelser. Du kan også vælge mellem forskellige farver, så plastikposerne matcher din virksomheds visuelle identitet. Det er specielt i farvevalg og materialevalg, at du kan være med til at skabe en rød tråd, som skaber genkendelighed for jeres virksomhed.


Hvad er prisen for PP poser med logo?

Alle de priser du ser på vores side inkluderer ALLE omkostninger forbundet med dit køb. Vi ønsker nemlig at gøre det så let og overskueligt for dig at handle hos os. Priserne inkluderer fragt til din virksomhed, logoprint samt poserne. Din eneste opgave er dermed blot at vælge netop den farve du foretrækker, størrelse, antal og logo som skal sammensættes.


Vores kundeservice sidder klar til at assistere dig, hvis du skulle have spørgsmål eller forespørgsler. Du kan kontakte os på 70 12 41 00 eller skrive en mail direkte til os på
salg@topsupplies.dk. Vi vil altid kunne hjælpe dig med hasteleveringer, hvis dit behov skulle være derefter - informér os blot om det, og du vil modtage dine varer hurtigere end leveringsdatoen, som du ser på siden.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 2 GRATIS biobilletter
på din første ordre!