Muleposer med logo U/Fals M/Lang hank
Muleposer med logo U/Fals M/Lang hank Muleposer med logo U/Fals M/Lang hank Muleposer med logo U/Fals M/Lang hank Muleposer med logo U/Fals M/Lang hank Muleposer med logo U/Fals M/Lang hank

Muleposer med logo U/Fals M/Lang hank

Meleret look. 100% Recycled bomuld 140 gr/mý. Mål: 38 x 42 cm. Hank: 70 cm
Forv. leveringstid:
1-2 uger
Varenummer:
MO9424

Filtype: ai, eps, pdf, xls vektoriserede filer

Du modtager korrektur til godkendelse inden 24 timer. Vi trykker ingenting før korrekturen er godkendt.
- +
 • Stk. pris v/50 Stk.

  52,00 

 • Stk. pris v/100 Stk.

  36,00 

 • Stk. pris v/300 Stk.

  25,00 

 • Stk. pris v/500 Stk.

  22,00 

 • Stk. pris v/1000 Stk.

  18,00 

Prisen er all inclusive 
Prisen er ALL INCLUSIVE. Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til billigste trykmulighed i 1 farve på 1 side/område. Prisen er inkl. fragt. Ex. moms.
Få vareprøven GRATIS – læs mere her

Bestil en vareprøve

Er du interesseret i at se varen, inden du endeligt bestiller produktet med jeres logo på?

Gratis vareprøve

Har varen en stykpris på under 15 kr. ved bestilling af det højeste antal, er prøven og fragten gratis. Har varen en stykpris på over 15 kr. ved bestilling af det højeste antal, betales varens pris (den billigste pris der vises) og 49 kr. i fragt og håndteringsgebyr. Bestiller du produktet med jeres logo inden 14 dage – krediterer vi prøven.

Prøven sendes uden logotryk

Alle vareprøver sendes uden kundelogo. Det kan arrangeres med jeres logo, men der er høje omkostninger forbundet med at starte trykkeriet op for 1 stk. Kontakt os derfor på 70124100 inden bestilling.

Husk at være opmærksom på:

Inden du bestiller en vareprøve beder vi dig tjekke følgende 4 punkter, så det eneste du mangler for efterfølgende at lave en bestilling er at se og mærke produktet, samt sikre dig, at farven er som ønsket.

 1. Er målene på varen som I ønsker?
 2. Er materialet korrekt?
 3. Er du tilfreds med prisen?
 4. Er det muligt for jer efterfølgende at bestille minimumsantallet? Nogle varer kan bestilles i et mindre antal end der står – kontakt os inden I bestiller en prøve, for at høre om det er muligt

Hos TopSupplies kan muleposer med logo bruges til meget mere end indkøb. Du kan reklamere samtidig med, at dit firma viser omtanke for miljøet. Muleposerne er lavet i 100 % genanvendeligt bomuld. De kan bruges igen og igen, og de er et bæredygtigt valg.

Har dit brand en grøn profil, så er disse muleposer med logo et godt valg.

Muleposer der giver god plads til reklame

Det er vigtigt at skille sig ud, når man reklamerer for sit brand. Den mulighed har du med disse muleposer med tryk. Du kan skabe din helt egen fortolkning på muleposerne. Tryk dit logo eller et bestemt slogan på poserne, så dit budskab kommer frem bedst muligt.

Den store trykflade på 300 x 300 mm giver plads til, at du kan skabe blikfang. Brug poserne som en gave, du kan give til potentielle kunder. Eller lad dem støtte op om en kampagne, du vil give ekstra opmærksomhed.

Muleposerne findes i flere forskellige farver. Det betyder, at du kan matche muleposerne med de farver, dit brand bruger. På den måde kan du skabe en komplet brandoplevelse. Du får samtidig også mere synlighed i bybilledet.

Vores muleposer kan designes på mange forskellige måder - det er kun kreativiteten, der sætter grænser, når dit logo og budskab skal trykkes.

Reklamegaven der kan bruges igen og igen

Muleposerne har en vægt på 140 gr/m². Det giver en standardkvalitet, hvor poserne kan genbruges i lang tid til indkøb, idrætstøj, skoleting eller andet. Den lange hank giver desuden ekstra komfort, når muleposerne med tryk bruges. De er nemlig nemmere at få over skuldrene.

Det er små detaljer som disse, der giver ekstra god grund til at vælge denne model af muleposer. Især også hvis du vil have en reklamegave, som har høj reklameværdi. Jo flere gange muleposerne med dit logo kan bruges, desto mere eksponering får dit brand.

Specifikationer

Muleposen har meleret look i 2 farve toner

Max Trykflade: 300 x 300mm

Trykmetode: Screenprint

Andre trykmetoder kan være muligt, kontakt os for dette.

Spørgsmål til produktet

Priserne er ALL INCLUSIVE

Prisen du modtager på reklameartikler med jeres logo trykt på varen er altid ALL INCLUSIVE. Det er vores ”varemærke”.

 

Det betyder at prisen er inkl. alle udgifter til tryk eller gravering. Inkl. pant, sukkerafgifter og fragt. Der kommer ikke nogle ekstra udgifter oven i til kliche, startomkostninger, pant, fragt mm. Vi tillægger kun momsen.

 

De eneste varer hvor du kan få en ekstra udgift er på USB nøgler, da det kun er dig der ved, om i skal betale afgiften til Copydan. Så den skal du selv lægge oven i hvis du skal betale til copydan. Se mere om copydan her: http://shop.topsupplies.dk/copydan

 

Bestilling

Du kan vælge at bestille her i shoppen, via e-mail salg@topsupplies.dk eller telefon 70 12 41 00. Du skal oplyse om varen, hvilken farve varen skal have, antal og hvor mange farver der skal trykkes på produktet. Ønsker du at vi trykker i en specifikke pantonefarver skal dette også oplyses.

 

Logoet kan uploades her på siden hvis du ønsker at bestille her eller du kan sende det sammen med bestillingen via e-mail. Logoet skal sendes i en ai, eps eller pdf og filen skal være en trykklar vectorbaseret fil.

 

Bestiller du her på siden, vil der altid være en medarbejder der håndtere din bestilling på kontoret og derfor kan der efterfølgende ske ændringer ifølge aftale med dig. (Du vil derfor altid få en opdateret ordrebekræftelse samtidig med at du modtager korrekturen)

 

Vareprøve

Kan du lide varen og prisen ? Og er det kun kvaliteten af varen du er i tvivl om ? Så kan du bestille en vareprøve inden du laver din endelige bestilling. Har varen en pris under 15,- ved mindste prisantal vi oplyser, sendes prøven uden beregning. Er prisen på varen 15,- eller mere ved mindste antal, opkræves varens pris samt 49,- i fragt og håndteringsgebyr. Omkostningerne vil blive krediteret hvis du laver en bestilling på den vare der er bestilt prøve på inden 14 dage fra dato med logo. Prøven er en vareprøve uden jeres logotryk.

 

Korrektur

Vi trykker først dine varer, når du har godkendt korrekturen. Når vi har modtaget din bestilling vil du modtage korrektur, typisk inden for et par timer og senest 24 timer efter (der kan i perioder være mere eller mindre travlt på trykkerierne, men vi forventer typisk at kunne sende korrektur inden 24 timer). Produktionen sættes først i gang når korrekturen er godkendt og leveringstiderne gælder først fra korrekturen er godkendt. Når korrekturen er godkendt kan vi ikke lave ændringer.

 

Leveringstider

På alle varer kan du se en forventet leveringstid. Vi kan dog ofte hjælpe hvis du har hastesager og du ønsker levering tidligere end vi oplyser – det skal du blot oplyse når du bestiller.

 

Tilbud

Alle tilbud du modtager er gældende i 2 dage (På mange varer kan vi holde den længere, men på nogle varer er vi afhængige af dollarkurser og vi kan derfor ikke love prisen længere end 2 dage).

 

Produktion

Vi tager forbehold for over og under produktion på mellem -5-+15%. (det er meget sjældent det sker og det er ikke på alle varer, men kan ske på nogen produktioner). Der vil blive faktureret for det korrekte leveret antal.